Жилищна сграда Бриз 1 е комбинация от модерен дизайн и елегантен стил, разположен в най-атрактивният квартал на Варна „Бриз“, с адрес бул.Осми Приморски полк 202– предпочитано място за живеене и инвестиция, поради непосредствена близост  до центъра на града само на 1 км. Достъпът е бърз и удобен, на 5 км от к.к .Св.Св. Константин и Елена и на 10 км от к.к.Златни пясъци. Комплексът съчетава интересни и уникални интериорни и екстериорни решения.

Сградата разполага с двустайни и тристайни апартаменти, както и търговска зона.Жилищната част е максимално оползотворена, така че да осигури комфорт и спокойствие на живущите с ориентация към вътрешен двор. Разпределението на апартаментите е проектирано с оглед постигане на функционалност и простор. Предлагат на живущите  сепваща дъха гледка, обхващаща целия Варненски залив и нос Галата . На разположение  ще бъдат открит и подземен паркинг.

Незастроеното пространство около сградата изцяло се облагородява и озеленява, както и покривът на търговската част, оформя се детска площадка и кът за отдих.

Крато Инвест се стреми да използва принципите на пасивното, енергийно ефективно строителство, насочено към опазване на околната среда

За изпълнението на сградата са предвидени последно поколение топло и хидро изолационни материали по системата на Weber , включваща 7 компонентна  EPS 8см за постигане на минимални последващи разходи.Дограма Profiling Premium- 6 камери, 3-ен стъкло пакет, 4 сезонно Ca- стъкло. Вътрешната мазилка се полага по немска технология с природен гипс, който не предизвиква алергии. Асансьорът е с най-ниска консумация на енергия, като използва ел мощност само при изкачване и естествена гравитация при слизане. Енергоспестяващо осветление. Проектирана система за преработка и събиране на дъждовна вода за напояване на зелените площи. Видео наблюдение и контрол на достъпа.

Степен на завършеност:  акт 16, обекта е въведен в експлоатация

При инвестиция в сградите на  Крато Инвест, получавате всички тези предимства и придобивки на затворен тип комплекс,  като използването им е напълно безплатно, без да се ангажирате с такси за месечна поддръжка.

Вижте местоположението в google map…..https://www.google.bg/maps/dir//43.2261977,27.9491791/@43.2262715,27.9483873,349m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0